5+ Hus I 3 Forskudte Plan For You

+23 Hus I 3 Forskudte Plan References. Smuk ejendom med god beliggenhed centralt til by, skov og vand, og med let tilkørsel til motorvej, udlejes fra 1. Boligen er på 107 kvadratmeter og har 4 værelser.

arkinst bygger på udsigtsgrund i Lystrup Arkitektonisk Institut
arkinst bygger på udsigtsgrund i Lystrup Arkitektonisk Institut from blog.arkinst.com

Smuk og tidløs arkitektur samt en gedigen og velholdt ejendom i absolut. Find de bedste tilbud for rækkehus 2 plan terrasse aalborg. Det attraktive nye boligområde er beliggende i.

Nederste Niveau Er Med Flot Entré, Pænt Gæstetoilet, 2 Gode Værelser, Kontor, Godt Bryggers Med.


Forskudt hus 180 m2 stort velfungerende forskudt hus dobbelt forskudt længehus 181 m2 optimal udnyttelse. Nu kan i overtage nøglerne til dette indflytningsklare rækkehus i tre forskudte. I får fornøjelsen af en lys og rummelig bolig i forskudte plan med åben etageinddeling såvel som en attraktiv beliggenhed,.

25 Rækkehuse I Aalborg Fra 7.450 Kr.


Indgang i stueetagen hvor der er 2 værelser og badeværelse. Fuldmuret og særdeles velholdt og velindrettet rækkevilla opført i gule mursten i 3 forskudte plan plushems. Rækkehus i forskudte plan med smuk udsigt til naturen det kuperede landskab bugter sig som en kulisse for rækkehusene på agervej.

Blokkene Varierer I Form Af 1 Og 2 Etager, Samt En Boligblok Med 3 Forskudte Plan I Midten Af Bebyggelsen, For At Optimere.


Så er der gode nyheder, for nu udbydes dette hyggelig 2. 1 plans villa opført i fjerritslev på 190 kvm med diagonal forskudte kubiske elementer. Boligen er beliggende i det attraktive hvinningdal.

På Repos 1 Sal Er Der Et Smukt Køkken Og Stor Spiseplads På Repos'en Samt Et.


Et forskudt hus kan være jeres helt unikke løsning på boligdrømmen. Området byder på et godt. Her får i tre forskudte plan samt en kælder.

Find De Bedste Tilbud For Rækkehus 2 Plan Terrasse Aalborg.


81 boliger i tæt/lav bebyggelse der tilpasser sig det kuperede terræn. Bjørnevænget 16, nyråd, 4760 vordingborg solgt. Renoveret 2 værelses rækkehus med terrasse.

Posting Komentar untuk "5+ Hus I 3 Forskudte Plan For You"