9+ Pepperkakehus Tegning Article

Review Of Pepperkakehus Tegning References. Lag derfor gjerne deigen et par dager før du har tenkt å lage pepperkakehuset. Du kan enten kjøpe ferdig pepperkakedeig, eller du kan slå til med hjemmelaget pepperkakedeig.

Slik bygger du pepperkakehus Meny.no
Slik bygger du pepperkakehus Meny.no from meny.no

Det medfører nødvendigvis diverse problemer som dere får se i filmen. 3 millimeter tykk, og legg den direkte på stekeplaten. 3 mm tykkelse på bakepapir.

Klipp Så Langs Strekene Og Bruk Papiret Som Mal På Den Utkjevlede Deigen.


Pepperkakehus lag maler av papir. Det medfører nødvendigvis diverse problemer som dere får se i filmen. Du kan enten kjøpe ferdig pepperkakedeig, eller du kan slå til med hjemmelaget pepperkakedeig.

Tegn Malene Til Huset Over På Tykk Kartong Eller Kraftig Plast.


Se snøfall i nrk tv. Legg dem oppå hverandre, med en god klatt icing mellom hver. Ønsker du å lage et pepperkakehus uten gluten, kan lag en dobbel deig av vår oppskrift på glutenfrie pepperkaker og benytte denne til å lage huset.

1 Dl Sirup 150 G Sukker 150 G Smør 1 Dl Kremfløte.


Tegn skisser eller lag en modell i papp eller stivt papir. Få en lærer til å se på og godkjenne tegningen før dere går videre. Det første vi gjorde når vi fikk denne oppgaven , var og diskutere ideer.

Malene Legger Dere På Deigen Når Hver.


Om pepperkakehuset ditt er imponerende, skakt, minimalistisk,. Å så på bilder på nettet på hus vi kunne lage. Ut fra skissen/modellen kan dere lage maler.

De To Sidene Er 12,7 X 15,2 Cm.


Avslutt med å sikte på melis. Tegninger er blitt noe redigert med større takoverheng og 4 vinduer istedenfor tre på kortsidene. Elt deigen lett sammen og kjevle den til 3 mm tykkelse på et stykke bakepapir.

Posting Komentar untuk "9+ Pepperkakehus Tegning Article"